Watercolor

foto 3-10 foto 4-5Igår lod jeg mig opsluge af leg med vandfarve. Jeg ELSKER at være kreativ, lege og eksperimentere. Det er et fristed for mig, som er mig noget så kært. For når jeg maler, så glemmer jeg alt om tid og sted og fokuserer kun på én ting. Det er noget af det der kan muntre mig op, hvis jeg synes alting ser for gråt og trist ud.

//Yesterday I wandered into the land of creativity. A place where I forget everything about time and place. A place where I play, experiment and focus on one thing only; painting. It’s really a lot like therapy to me. As I forget how grey and sad the world sometimes seem to me. foto 2-9

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s