BACK :: Ann-Sofie Back

Jeg er skudt i svenske Ann-Sofie Backs design. Det er overdrevet, legesygt men stadig brugbart. Det er et lækkert miks af humor, store linjer og asymmetri. Jeg er især vild med hendes nederdel med knuden. Den er for nyligt stylet af den danske it-girl og blogger Pernille Teisbæk. Hendes styling af nederdelen er helt perfekt i mine øjne. Det er gråt i gråt, monokromt, feminint og alligevel lidt drenget.

//I’m crazy about the Swedish brand BACK by Ann-Sofie Back. I’t execrated, playful and still wearable. It’s a great mix of humor, asymmetry and big lines. I’m especially in love with the skirt with a knot. It has recently been styled by Danish it-girl and blogger Pernille Teisbæk. Her styling was just perfect to me. It was all grey, monochrome, feminine and yet boyish.

  Styled by Pernille Teisbæk

foto-2

Photo credit // Look de Pernille 

Få looket // Get the look

// knit knot skirt from BACK, Acne Studios jacket, similar jumper and shoes from Asos //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s