Marble mania

Det er længe siden jeg har lavet et indlæg om bolig og indretning, så det tænkte jeg var på sin plads at gøre nu. Jeg er stadig med på marmor bølgen, som (virker det som om) ingen ende vil tage. Det er nu ikke så underligt, for hold nu op hvor er marmor smukt.

Jeg er især fuldstændig tosset med grøn marmor. Det er så smukt, har en lækker dybde og så matcher den kobber helt umanerligt godt. Selv ejer jeg et par store plader i hvid marmor og en enkel lille plade i grøn. Jeg ønske mig en æske i grøn marmor til mine fineste smykker. Herunder har jeg fundet links til en del fint marmor. Jeg har forsøgt at finde nogle ting der ikke er alt for dyre og en enkelt ting man kan bruge til DIY projekter.

//It has been a while since I made a home/ interior post. This time it’s about marble because I’m still in love with that trend. Especially green marble. Therefore, I have collected a bunch of links to affordable marble and some links to marble DIY equipment. 

 // Green box // small bowl // white contact plastics // black contact plast // paper // table cloth //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s