Trends // Salon K – Er trenden død?

kul_Chris_02-06-201_647899yJeg er ret vild med tv-værten Chris Pedersens tilgang til mode og holder meget af hans måde at diskutere mode på. Han er virkelig herlig og hjertevarm. Derfor synes jeg programmet Salon k – Er trenden død? er super fint. Det er en fed mulighed for at blive klogere på mode, trends og de forskellige tilgange dertil. Tilgange fra en lektor på kunstakademiets designskole, en blogger og web-redaktør for modemagasinet Elle og en designer. Så har du lidt tid til overs skulle du tage og se programmet inde på DRs hjemmeside.

//For my Danish readers only. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s