Drawing

foto-24Jeg tegnede lidt igår. Egentligt med henblik på at lave en ny header, men må indse at jeg er for perfektionistisk til helt at godkende mine egne tegninger. Til det har jeg derfor lidt noget andet i tankerne, men det må vente lidt endnu. Jeg blev dog hurtigt grebet af at tegne og pludselig var der gået tre timer. Det var herligt og virkelig hyggelig og så blev jeg faktisk ret overrasket over egne evner (haha).

Det er helt uvant for mig at rose mig selv på den måde, men det er noget jeg gerne vil blive bedre til; at anerkende mig selv.

//I drew a few drawings yesterday and had a great time. I completely lost track of the time and the hours flew by. I was surprised by my own skills as i rarely draw anything. I also rarely recognize myself, and that’s a thing I really want to do more. It would most definitely make me happier.  

foto 1-13 foto-24

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s