Melodies and desires

Jeg lytter til disse to sange på repeat disse dage. De er så vanvittigt fede på hver deres måde, at jeg ikke kan lade være. Den ene handler om kærlighed den anden er kropsfikseret, de kunne nærmest ikke være mere modsætningsfyldte. Det er egentligt sådan jeg har det de her dage, jeg er fyldt med modsætningsfyldte følelser. På den ene side kæmper jeg med alt muligt praktisk i forbindelse med at finde ny bolig og at være jobsøgende. På den anden side fylder bloggen her mig med glæde og optimisme.Jeg bruger derfor min glæde ved at blogge til at holde mig motiveret og klare alle de andre ting livet byder mig.  

//I listen to these two songs on repeat these days. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s