Trend // All camel

UntitledEn af de store trends der blev opfanget under modeugerne i Milano, Paris og London var de neutrale farver some nude og camel. Her brugt i outfits som “all nude” og “all camel”. Der kommer på den måde fokus på silhouetter og materialer. Det er netop noget af det jeg holder allermest af og samtidig synes jeg det giver et varmt og luksuriøst udtryk.

Jeg har samlet en bunke items som kan bruges til et camel farvet outfit. Det at der er flere nuancer af farven, synes jeg giver et lækkert spil og mere dybde i outfittet. Selv ejer jeg kun et enkelt, men til gengæld virkelig lækkert item i farven camel; en skjorte fra (trines gamle mærke) Edies Eyes. Næh hov! Det passer ikke, jeg har også en virkelig fed kappe/frakke i camel fra H&M. Jeg ønsker mig de fine bukser fra Zara, så jeg kan få et helt sæt.

//One of the major trends seen during fashion weeks in Milan, Paris and London were neutral color such as nude and camel. Here used in “all nude” and “all camel” outfits. This way the focus is on on silhouettes and materials in stead of colors. I think the different shades of camel brings warmth and a luxurious feel to a look. I have collected a bunch of camel items for you. 

// scarf, coat, pants, skirt, sweater //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s