The sneaker freak show

Jeg er typen der kan få hjertebanken over sko. Når det gælder designer sneakers får jeg ikke bare hjertebanken, jeg savler. Jeg ville nemlig langt hellere have et par vilde sneakers end et par fine stilletter. Jeg synes sneakers er langt mere sexede i sig selv, langt mere specielle og frem for alt langt mere brugbare. Så derfor sukker jeg ofte højt, når jeg kommer forbi et par lækre sneakers.

Sjovt nok ejer jeg kun 3 par selv (dog ikke designer). Grunden dertil er helt enkel; fordi jeg ikke falder for de tilgængelige almene sneakers. Næææh nej, de skal være syrede overdrevne og på grænsen til det grimme. Sådanne sneakers koster gerne en halv arm og derfor er de bare ikke inde for min rækkevidde.

Man kan få en del lækre sneakers hos Net-A-Porter og Andsneaks og ellers er det bare med at lede rundomkring (for eksempel på Trendsales), hvis man altså har en halv arm man kan undvære. Lad mig høre hvad dit “fashion drug” er. 

//I am the type who can get a really fast heartbeat by looking at shoes. When it comes to designer sneakers I don’t just get this heartbeat, I drool directly into my keyboard. I think sneakers are far more sexy and useful than stilettos. So I sigh loudly, when I stumble upon those sneakers.

Oddly enough, I own only 3 pairs myself. The reason for this is quite simple; because I do not fall for the available average sneakers. Ooooooh no, they must be very special, bordering to the ugly. These shoes costs like half an arm and therefore they are absolutely out of my reach.

// Adidas x Rick Owens // Adidas Y-3 quasa // Finds // Adidas James Scott //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s