What beauty feels like

Photo taken by my brother 

Jeg blev for nylig spurgt om, hvad skønhed ifølge mig er. Det stod lynhurtigt klart for mig, hvad svaret dertil var. Jeg har ubevidst tænkt over det i hverdagen og har egentligt altid vidst hvad jeg synes gør et menneske smukt.

Skønhed ifølge mig er nemlig ikke det polerede og perfekte, skønhed ifølge mig er det naturlige. Det naturlige og personlige som kommer til udtryk gennem udstråling og små træk i ansigtet så som smilerynker, glade øjne og smil. Dermed ikke sagt at man ikke skal gøre noget for at pleje sin skønhed, men det bliver på en anden måde. Det ville være ved at komplimentere egne træk, og lige præcis derfor er jeg tilhænger af den fine tendens der viser sig i modebilledet pt, hvor det er en kunst at lægge makeup som næsten er usynlig og derfor lader det naturlige ansigt og de personlige træk være i fokus

Nu er jeg nysgerrig efter at høre, hvad skønhed er for dig?

foto 2-13//I have recently been asked what beauty is to me.  My answer to that is pretty simple and yet important to me. Beauty to me isn’t perfection, beauty is the personal expression, little life marks as smiling wrinkles, glowing eyes and a genuine smile. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s