Rains x Asger Juel Larsen

Hvis der er en ting man med sikkerhed og god samvittighed kan investere i, når man bor i Danmark, så er det regntøj. Regntøj er bare, ja undskyld mit franske, enormt usexet. Det er derfor også noget man ikke umiddelbart køber med glæde, men fordi det simpelthen bare ikke kan undværes. Sådan har jeg det i hvert fald selv, for jeg har altid hadet at have regntøj på. Nu står jeg så i den komplet modsatte situation, og ønsker mig ligefrem regntøj. Der skulle dog lidt til for at rykke mig dertil, nemlig Asger Juel Larsens samarbejde med Rains. De har lavet årets fedeste regnfrakke. Jeg så den første gang i foråret, da Snebolden aka Peter Falktoft flashede den til årets kapsejlads i Uniparken (Aarhus). Med åben frakke på vandscooter og vild vind i håret. Smukt siger jeg bare.

monte-carlo-ankommer-med-stil

Photo credit // Red Bull

Asger Juel Larsen er en vanvittigt dygtig designer og derfor er resultatet af dette samarbejde også mildest talt lækkert. Rains er dansk design og står for kvalitet, kreativitet og anvendelighed. De laver både tasker, bukser og frakker og tiltaler især unge i og med deres design er tilpas street og langt fra kedeligt.

Jeg er fuldstændigt pjattet med Asger Juel Larsen x Rains og skal helt sikkert have frakken skrevet ned på min wanted liste. Det samme gælder rains sorte regnbukser og taske. Det ville være et sikkert hit uanset årstid.

// Coat // bag // pants //

//I’m in love with the result of the collaboration between the Danish brand Rains and Danish designerAsger Juel Larsen. The copper coat is most definitely on my wish list. The bag and pants are not from the collaboration, but they would make a great outfit on a rainy day in the outdoors. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s