Drawing

foto 1-13foto 1-15 foto 2-13Jeg har igen eksperimenteret med at tegne og male lidt. Her et outfit bestående af en lækker strik og et par culottes. Frisuren er den populære tuck in, hvor man har håret stukket ned i trøjen. Skoene er pointy og medi i højden.

Ideen med tegninger som denne, er at kreere en anderledes visuel oplevelse af de outfits der inspirer mig. Samtidig er det en god mulighed for mig, til at øve mig i min personlige streg og mit særlige præg med brugen af akvarel blandet med pen og farveblyant.

Jeg har stadig shoppestop, og det går over al forventning, men derfor kan man jo stadig godt drømme. Derfor synes jeg det er sjovt at tegne alt det jeg ønsker mig, og en gang imellem tager jeg en tur rundt i byen og lurer på alle de nyeste lækre ting og sager for at forny min inspiration. De blå culottes har jeg for eksempel spottet i Monki.

//I’m still drawing and experimenting with watercolor. I draw outfits, with items that I like at the moment. Items and looks that inspires me. I’m still not shopping these days, and therefor I take a look around at my favorite shops and gather inspiration which I then use when I draw. foto 1-13

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s