OOTD – Autumn sun

foto-24foto 1-16// Acne Studios coated jeans / Bianco chelsea boots / H&M coat / Gina Tricot scarf //

Så kom der endelig et outfitindlæg på bloggen igen. Vejret idag har været helt fantastisk! Derfor slentrede jeg rundt i latinerkvarteret med en sød tøs. Vi fandt en dejlig plet i solen, hvor vi kunne iagttage Aarhus stilfulde mennesker og nyde en flødebolle. Skønt! Jeg nød virkelig at kunne have en del af armene bare.

Jeg er ret så nyforelsket i min gamle camel coat/kappe fra H&M. Den er så lækker og så passer den bare til virkelig meget. Jep, den er en keeper.

Jeg har for nylig tilmeldt mig et seminar, om modeblogging. Det er Headstart Fashion der står bag og jeg ved at en del af Aarhus hamrende dygtige bloggere og Fashion Unit (Aarhus blogfællesskab) deltager. Jeg glæder mig som et lille barn, både til selve eventet og til at møde alle disse herlige mennesker.

//Todays outfit on an amazing sunny autumn day. foto 3-12foto 2-15foto-28

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s