Dots and a blackster

_MG_5762_MG_5764_MG_5765Jeg har igen eksperimenteret lidt med at tegne og male. Denne gang ville jeg lave noget der kunne bruges på min “art wall”, en væg fyldt med kunst. Jeg havde ikke en egentlig ide da jeg startede, det har jeg aldrig når jeg kreerer noget. Det er det eneste punkt i mit liv, hvor jeg nyder kaos og det uforudseelige. Min kreative sans er nemlig ret så udtalt og jeg nyder den frihed jeg har, når jeg udtrykker den og lader kaosset dominere.

Dette “værk” sad jeg og nørklede med i nat og blev mere og mere glad for det der udsprang fra mine indskydelser. Det er blevet til et symbol for min forkærlighed til mode og kreativitet i en fin symfoni. Jeg er ret glad for kontrasten mellem den tunge baggrund og den lette akvarel og de tusinde små prikker.

Lad mig høre hvad i synes om det.

//I made yet another experiment with pen and watercolor. This time it got more depth with the heavy background. I’m very pleased with the result. 10348615_10205153660660326_1740762436422598253_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s