That hat

foto-28Jeg er faldet pladask for denne hat fra By Malene Birger. Den er så gennemført lækker at det gør helt ondt. Jeg faldt over den i Magasin og kunne ikke gå videre. Jeg stod som naglet til gulvet og nærmest savlede. Pyyyh. Jeg ønsker mig den, så meget af den overgår alle andre items på min wanted liste. Det er ikke så lidt.

//I stumbled upon this beauty yesterday and I must admit; I’m crazy in love. 

Advertisements

One thought on “That hat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s