ARMY

AF01BOXTOPG-p

Agger Flachs box top army towelling
AF02BOWPAAR-pAgger Flachs bow pant army

Endnu en trend der er i modebilledet for tiden er de militære referencer, både hvad angår farveskalaen og prints. Jeg synes især de støvede grønne nuancer er fede og dette sæt fra Agger Flachs er lige i øjet. Detaljen med knuden på hvert bukseben er genial (hvis du spørger mig). Jeg kendte ikke til mærket Agger Flachs før, men faldt over den da jeg snuste lidt rundt inde hos Stylepaste. Det er virkelig lækkert og enkelt og så har det bare de der fede detaljer som jeg drages imod. En fed kontrast til army-looket ville være hvis man kombinerede det med pink læbestift. Det vil jeg prøve snarest.

//Yet another current trend is the army look. I’m especially into the different shades of dusty green which makes this outfit by Agger Flachs is just perfect. I didn’t know this brand this brand up until today, when I stumbled upon it at Stylepaste. It’s very luxurious and the detail with a knot on each leg is genius (I’m so into knots lately – no surprise). I believe a pink lipstick would make out an awesome contrast to the army feel. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s