The notebooks

_MG_5772 2Jeg er fjollet med notesbøger og har defor en hel stak liggende på mit skrivebord. De skal gerne være luksuriøse eller skæve i udtrykket, men samtidig brugbare. Jeg bruger disse i mit arbejde med bloggen, og skriver dagligt ideer til indlæg, outfits og andre indskydelser i dem. Den grønne med guldkanten bruger jeg til guldkorn og quotes der skal minde mig om forskellige perspektiver på livet. 

Jeg kender kun til en anden der har lige så stor kærlighed til notesbøger og det er den herlige Tine Strange.

//I guess I have a tendency to collect notebooks, but to my defense I use them a lot. Some of them contains my favorite quotes and others ideas for posts and outfits for the blog. Have a great weekend you guys. _MG_5772

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s