Emerald

_MG_5825

Som i ved så har jeg shoppestop for tiden, hvilket virkelig udfordrer mig og får mine øjne op for både mit forhold til det at shoppe, men også for hvad jeg faktisk allerede ejer. Når jeg for alvor kan mærke mine shoppe cravings, så hjælper det mig underligt nok at gå i butikker og kigge, føle og prøve. For så derefter ikke at købe noget. Det er en stor sejer for mig og så sanser jeg faktisk meget mere at det jeg ser og føler på. Jeg ved ikke om det giver mening, men sådan oplever jeg det i hvert fald. Det er blandt andet også derfor jeg elsker at blogge om de nyeste kollektioner jeg bifalder og de ting jeg drømmer om at eje. For der er ingen der siger at jeg aldrig skal købe nyt igen, det bliver bare ikke de næste par måneder.

En anden fordel ved at have shoppestop, er at jeg opdager hvor meget fantastisk tøj jeg faktisk allerede ejer. Se nu bare denne juvelgrønne strik. Er den ikke fantastisk?!? Den er noget af den smukkeste jeg ved og jeg er faktisk lidt nyforelsket i den disse dage.

Jo, shoppestop er både godt for økonomi, samvittighed og udvikling af stil. Men av hvor jeg savner følelsen af nyt nogle gange! Godt det snart er jul, så jeg kan ønske mig noget lækkert og nyt (den grønne hat er stadig øverst på wanted listen).

//I’m going through a period with no shopping. I’s a great challenge in many ways and it has definitely opened my eyes to my relationship to shopping and what I already have in my wardrobe. Take a look at this beauty of a knit. It has been mine for some years now, and it’s one of the items i really appreciate these days. 

Another part of not shopping that I like, is the fact that I can go to my favorite shops and take a look, feel and try out the clothes without having to buy anything. I even feel like I sense more than I use to, because I’m not focusing on buying. I don’t know if I’m making any sense, but that’s how I feel. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s