Movie time

// Midnight in Paris // YSL // Moonrise Kingdom // The grand Budapest Hotel // Boyhood // Sleepless in Seattle // Matilda //

Her er en lille liste over nogle af mine yndlingsfilm, som jeg kan se igen og igen. Jeg er især vild med Wes Andersons arbejde med The grand Budapest Hotel og Moonrise Kingdom. De er eventyrlige, æstetiske og gennemførte med helte og skurke. Midnight in Paris og Sleepless in Seattle er mine yndlings tudefilm. Boyhood er genial både plotmæssigt, men også selve ideen bag filmen er genial. YSL går lige i mit franskelskende modehjerte. Matilda er lig med minder for mig, barndomsminder om filmhygge med min elskede familie med chips og dip og latterbrøl. 

//These are some of my all time favorite movies. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s