Wood Wood X Disney

forside_4513_4352Noget stort er under opsejling og jeg har glæder mig helt vildt til at se resultatet heraf; Det danske brand Wood Wood lancerer den 3. november et colab med Disney! Kollektionen er inspireret af “House of mirrors og viser med, sit udgangspunkt i de klassiske tegninger fra 1920’erne, Mickey Mouse strakt, multipliceret og forvrænget.

Kollektionen kan købes i udvalgte butikker, heriblandt Støy Munkholm i Aarhus. Jeg skal helt sikkert ind og se den, lige så snart den rammer butikken. Jeg er vist også nødt til at prøve det fine grå sæt, som indtil videre er det der trækker mest i mig..

ww-disney-3 ww-disney-7 ww-disney-8 ww-disney-9 ww-disney-12Photo credit // Soundvenue

//The Danish brand Wood Wood are working on a collaboration with Disney. The collection will hit the stores November the 3th in selected stores (including Støy munkholm/ Aarhus). I wanna try the grey two piece on.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s