Beauty essentials

Hair

Jeg sværger til Davines og deres serie Melu til langt hår. Det er nemlig sådan at min hovedbund er ret så følsom og mit hår er forfærdeligt fint, og tåler derfor ikke produkter der indeholder en masse lir. Det skal være så “rent” et produkt som muligt og her er Davines helt perfekt. Derudover bruger jeg også Melu shield som beskyttelse til håret når jeg bruger føntørren og glattejernet. Når jeg skal forkæle mit hår lidt ekstra bruger jeg lidt Biosilk, som i den grad giver håret en omgang glans og et sundt udseende. 

Skin

Jeg bruger så få produkter i ansigtet som muligt, da jeg har meget sensitiv hud. Jeg vasker mit ansigt i Magasin du Nords ansigtsrenseskum, bruger en smule mandelolie (fra Weleda) som jeg bruger et par minutter på at massere ind i huden og ikke meget andet. Derudover renser jeg huden ved én gang ugentligt at bruge JorGobés refreshing scrub maske.

Make up

Når det kommer til make up er jeg lidt en snob. Jeg bruger næsten udelukkende make up fra YSL. Dette skyldes simpelthen at min hud reagerer negativt på makeup der er af dårlig kvalitet. Derudover bruger jeg så lidt makeup som muligt i hverdagen, hvilket vil sige en smule foundation og mascara. Skal jeg i byen tilsætter jeg en flydende eyeliner og en vild læbestift.

The unavoidable

De små ting der gør den store forskel. Der er mange små ting i hverdagen, man kan gøre for sig selv, som bare gør livet lidt lækrere. Ting som at skifte sin Colgate tandpasta ud med en Marvis tandpasta (den er luxuriøs, æstetisk, god kvalitet og smager fantastisk (ta’ den med amarelli lakrids)). At lave en kande vand med frisk mynte og skiver af agurk – det er så lækkert og så hjælper det dig med at få en friskere og sundere hud. Lidt lækker duft nu og da gør meget ved ens velvære og selvværd og derfor bruger jeg Clean Summer Escape (ikke til hverdag). Det er den eneste duft der passer 100% til mig. Tilpasse mængder af søvn, ikke for meget og ikke for lidt da begge dele kan være meget usundt. Bevæg dig! Jeg løber (ikke nok) og dyrker yoga.

Jeg Håber i kan bruge dette indlæg som inspiration til jeres egne skønhedsrutiner… 

//A little talk about the beauty products i prefer. To sum it up I basically use “clean” products as far as possible both when it comes to make up, facial products and hair products. Products as Davines for my fine long hair, YSL when it comes to makeup and Weleda for my facial routine. I eat fairly healthy and exercise on a regular basis. Get enough sleep but not too much. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s