Grey on grey

mango outfit// Basic t-shirt // trousers // slip on sneakers // blouse //

Selvom jeg ikke selv shopper for tiden, betyder det ikke at i ikke må. Derfor har jeg hygget mig med at lave en collage med min yndlings items fra Mango. Det er et gråt i gråt outfit, som jeg også i den grad ville elske at bære. jeg er især pjattet med bukserne og den lidt kejtede længde de har. Skoene ser helt vildt behagelige ud.

//Just because I don’t shop at the moment, it doesn’t mean that you can’t shop either. So I’ve made you a little collage with an awesome outfit from Mango. I’m especially in love with the trousers and find the cut somewhat awkward but really cool. 

Advertisements

One thought on “Grey on grey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s