What are you up to?

Som i nok har opdaget, så har jeg sørme været i byen og skyde lidt street style fotos. Det var igen en virkelig god oplevelse; folk bliver så fantastisk glade når jeg henvender mig til dem. Der kom også lidt uventet ud af det, men det vil jeg fortælle om senere. Billederne fra mine street style skydninger kommer fra nu af til at hedde People of Aarhus og der er nu også en beskrivelse af outfittet.

Jeg skriver jobansøgninger og går lige nu og pudser en helt særlig ansøgning af. Det er egentligt drømmejobbet som pludselig viste sig på Jobnet. Jeg troede aldrig det skulle ske, men det gjorde det og nu gør jeg alt hvad der står i min magt for at det bliver mit.

Jeg smiler. Smiler til livet som lige nu tilsmiler mig.

//A talk about life as it is right now. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s