Favorite magazines

Jeg elsker at læse blade, som i ELSKER, jeg synes bare de er så pokkers dyre. Derfor udvælger jeg meget nøje, hvilke jeg synes er værd at bruge penge på og er kommet frem til de to følgende.

Note

IMG_5899IMG_5896IMG_5895

Det nye Aarhusianske modemagasin Note har taget mig med storm. Da jeg havde læst de føste tre sider troede jeg det var løgn: det var som taget ud af mit hovede. Der er de items der for tider skriger efter mig, de vinkler jeg foretrækker, den tilpasse dystre stil jeg holder. Jeg er fuldstændig solgt.

Jeg har ofte ikke tålmodighed til at læse artiklerne i magasiner igennem, før jeg først har bladret det hele igennem. Sådan har jeg det ikke med Note; Hver enkelte side er så gennemført æstetisk og dragende at jeg ikke kan lade være med at læse hvad og hvem der portræteres på de enkelte billeder før jeg går videre. Det gør i mine øjne magasinet rigtig meget værd, da jeg ofte synes magasiner er dyre når det kun er billederne jeg suger til mig. Her vejer billeder og tekst lige meget og gør Note fantastisk stærk.

Soundvenue

IMG_5903

Den perfekte blanding af musik, mode og film. Soundvenue holder mig opdateret på alle disse fronter og laver nogle virkelig flotte portrætter, hvor de formår at komme ind under huden på selv de hårdeste drenge (selv A$AP Rocky).

Da jeg som noget rimelig nyt, er blevet afhængig af music søger jeg hele tiden nyt at gå på opdagelse i. Her er Soundvenue genialt, da det tegner et nuanceret billede af hver kunstner og dennes baggrund. Jeg er i hvert fald blevet en hel del klogere på mine yndlingskunstnere herigennem. Den del af bladet der omhandler mode er hamrende fin. Jeg bruger ofte billederne til at lave små inspirations collager til bloggen.

//My all time favorite magazines are both Danish. One of them (Note) is brand new and each page reveals everything I desire. The other one (Soundvenue) keeps me updated on fashion, movies and music. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s