Comme Céline

spottet hos look de pernilleJeg har begået endnu en “kriminalitet”. Jeg har brudt mit stoppeshop. Det skete igår, da jeg så at Mango havde 30% på alle varer denne weekend. Da kom jeg straks i tanke om et par sko jeg for nyligt har vist her, som netop var fra Mango. De har været i mit baghoved lige siden jeg så dem første gang, men da syntes jeg det var for mange penge. Derfor klikkede jeg straks ind forbi Mango og fandt frem til skoene igen, og mit hjerte begyndte at banke en smule hurtigere. Jeg var om muligt endnu mere forelsket ved andet blik.

Nu er de klikket hjem (undskyld mor og far) og jeg glæder mig ustyrligt til at rocke dem hele efteråret og ind i vintermånederne (de er nemlig lavet af en lækker og varm uldblanding). Jeg har endda fundet ud af at de i facon og stil minder kriminelt meget om disse Céline sneakers, som jeg sukkede over da Pernille Teisbæk erklærede sig ejer af dem.

33067601_G5 kopi

Her er de så! For pokker hvor jeg glæder mig til at style dem og formentligt rocke dem til Headstart Fashions event om modeblogging på Aros. YAAAAAY!

//These grey slip on sneakers became be deal breaker. I’m not a non shopper anymore and I’m a bit ashamed of myself. However I know it a reasonable buy and I know they will be on my feet most of this fall. I already love them, and the fact that they are very much like the ones from Céline is just Awesome (I have got nothing against high street items inspired by designer items). 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s