Iggy feat Mø

Jeg danser og danser og danser rundt til denne single af Iggy Azalea og MØ. Alt imens jeg danser svinger jeg støvkluden og udnytter, at jeg er ualmindeligt energisk idag. Jeg håber at i også nyder jeres søndag.

//A single by the talented Iggy Azalea and MØ. It makes me dance around like a crazy person, and as if that wasn’t enough I’m dusting off the entire apartment while dancing (thank God is’s small). I hope your Sunday is great too. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s