Riverbed

cf017216
Riverbed af Olafur Eliasson // Photo credit // Louisiana

Næste weekend drager jeg mod Djævleøen for at besøge en af mine veninder. Hun er en helt fantastisk veninde og er netop blevet ansat som fuldmægtig hos et advokatfirma. Indtil nu har hun boet i Viborg og derfor er jeg spændt på at besøge hende i det sjællandske og se hvordan hun har indrettet sig.

Jeg har lidt planer om at tage hende med på Louisiana (ja jeg ved det godt, det er jo mig der er gæst, men København er fremmed for os begge så jeg tænker det ville være fedt at lege turister). Olafur Eliasson, som er en af mine absolutte favoritkunstnere, har lavet udstillingen Riverbed. Det er en udstilling som jeg virkelig gerne vil opleve, især efter at have oplevet hans værker (Your rainbow panorama) på Aros. Denne udstilling kan p.t. opleves på Louisiana og netop derfra drages jeg af museet.

//I’m off to Copenhagen next weekend, and hope to experience Riverbed by Olafur Eliasson at Louisiana. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s