Camel, grey and marine

// cardigan // hooded sweat // coat // midi skirt //

Jeg er stadig lun på camel nuancerne. Selv synes jeg egentligt det er flottest at kombinere camel med grå eller marine blå, frem for at lave et all camel outfit. Derfor har jeg været omkring Asos og fundet en håndfuld items som inspiration til jer. Jeg håber i kan bruge det, og lad mig endelig høre hvilke lækre outfits i får sammensat.

//The camel trend is still hot and I like it, especially pared with grey or dark blue items. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s