Headstart Fashion

201410_Invitation_HSFHvis der er noget jeg glæder mig til disse dage, så er det Headstart Fashions event om modeblogging. Det er oprindeligt henvendt til virksomheder og omhandler deres samarbejde med modebloggere, men det synes jeg også er af yderst stor interesse for mig. Det er gratis at deltage, så hvis du også har en blog og gerne vil blive klogere på business delen heraf, så skulle du helt sikkert tilmelde dig.

Selv deltager jeg både fordi jeg gerne vil vide mere om samarbejdet med virksomheder, høre andre modebloggeres og virksomheders tanker herom, men lige så meget fordi jeg enormt gerne vil udvide mit netværk og møde de fantastisk dygtige modebloggere vi har her i Aarhus. Hvem ved, måske jeg en dag i fremtiden bliver en del af Aarhus’ bloggerfællesskab Fashion Unit.

//I’m participating in an exciting event next month, a seminar on fashion blogging. i’m very excited, and looking forward to telling you everything about it. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s