The young one

The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel1 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel2 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel3 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel4 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel5 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel6 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel7 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel8 The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel9Styling, make up and hair: Nemesis, Babe/ Marie Jensen, model: Coco Isabel, fotograf: Luka Roné,  others: Agency V, 9PR, Baum und Pferdgarten, Mads Nørgaard.  

Den talentfulde og ambitiøse unge blogger Marie fra Nemesis, Babe har lige delt denne fantastiske spread fra det fotoshoot hvor netop hun var stylist og stod for hår/ make-up. Jeg synes resultatet er overvældende og så er der enormt meget af Marie som går igen her. Hun har formået at holde stylingen i helt sin egen ånd, og netop det har jeg enormt stor respekt for. Derudover har hun samtidig formået at lege med nye udtryk og anderledes vinkler.

Jeg følger Marie og læser Nemesis, Babe dagligt, men nu er jeg om muligt endnu større fan.

Selv er jeg af nogenlunde samme statur som modellen, og drømmer om at gengive nogle af de stylede looks. Især look nummer 2 og 6 er enormt lækre og det glæder mig at det er en god blanding af high street og designer items. Det er kort sagt gået lige i hjertet på mig.

//I’m overwhelmed by this photo shoot with styling by talented Marie Jensen behind Nemesis, Babe. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s