Embarrassed

Fuck, fuck, fuck, fuck, fuuuuuuck!!!

Det er ordene der undslap min mund, da jeg vågnede i morges kl 20 minutter over “bussen er kørt for længst”. Jeg nærmest hev mig i håret og skar de ledeste grimasser af arrigskab over min klodsethed. For jeg skulle sgu da have været med den bus, jeg skulle sidde og glæde mig over at være på vej til KBH, på vej hjem til en af mine aller kæreste veninder. I stedet sad jeg bare der i sengen, fuldstændig rundtosset og morgengrim.

Så UNDSKYLD Lisaf, jeg håber du ved at jeg bare er åndssvagt klodset og ikke ligeglad. Jeg håber jeg en dag vokser fra den klodsethed, men jeg er alvorligt bange for at det bare er sådan jeg er.

//My state of mind today. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s