Hey Mickey!

_MG_5957 _MG_5961Som sagt så røg der en lille ting med hjem fra D&WW kollektionen igår. Det er jo nogle halvdyre items for en halvfattig pige som mig, men lige netop deres t-shirts synes jeg var til en meget fair pris. Jeg prøvede derfor både herre og kvinde udgaverne, men må indse at jeg bare er pænest i de mere feminine items. 

Hele oplevelsen af at være i butikken er virkelig positiv, og man kan mærke at gutterne derinde brænder for det de laver og elsker at fortælle om deres nyeste kollektioner. Det er så herligt og gør bare Wood Wood i Aarhus til det bedste sted at shoppe. I skal nok få t-shirten at se i farver snarrest. Ha’ en rigtig dejlig tirsdag folks. 

Se hele kollektionen her

//This is what I bought from the D&WW collection. A cute t-shirt with Mickey. I will show you the t-shirt in an outfit post soon. That’s all you get today folks. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s