Overload

Kender i det, når man er så overvældet af inspiration at man ikke ved hvad man skal gøre af det? Hvor man skal starte, og hvor man skal slutte? Sådan har jeg det for tiden, så jeg ryster lige lidt af det af mig herinde. Et af de medier der beriger mig med denne inspirations overload er Tumblr (well of course)., så derfor får i hermed en lille collage med Tumblrs finest.

Nu vil jeg finde papir og blyanter frem og få lidt af inspirationen ned på papir.

//I’m overly inspired these days. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s