This month

This month

Denne måned brød jeg shoppestoppet, som jeg ellers havde svoret at holde november ud. Jeg har åbenbart rygrad som en regnorm. Dog er det ikke de store penge jeg har brugt, jeg har nemlig været temmelig heldig.

Jeg har blandt andet fået mig en body som jeg længe har sukket efter og for længst opgivet at få fat i. Dog faldt jeg pludselig over den på Trendsales og var så vanvittigt heldig at jeg kunne bytte mig til den. Så den gælder jo sådan set ikke for “noget købt”. Bodyen er fra Maison Martin Margielas samarbejde med H&M og er et par år gammel. Jeg er fuldstændigt pjattet med den.

Derudover har jeg tidligere vist jer de lækre uldne slip on sneakers på en collage over items fra Mango jeg drømte om. Da jeg så så dem sat 30% ned slog jeg til. De er endnu ikke ankommet med posten, men jeg glæder mig virkelig til at modtage dem.

Og ja, så købte jeg en lille ting fra Disney & Wood Woods samarbejde, men den vil jeg først vise jer imorgen. Har i nogensinde haft held med at gennemføre et shoppestop. Jeg vil gerne prøve igen på et tidspunkt, men gerne have råd til hvordan man undgår alverdens fristelser.

//So I quitted my thought about not shopping this month. I just can’t seem to go through with it. Therefore this month is like any other month, and I got myself a few new items. The body with integrated bra is from Maison Martin Margiela x H&M (I found it on Trendsales) and the slip on sneakers are from Mango. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s