Blogging as an important business

_MG_6030 IMG_6035// Seminar afholdt af Headstart Fashion og Fashion Unit //

Som i nok har luret, var jeg idag til et modeblogger seminar, omhandlende samarbejdet mellem virksomheder og bloggere. Mine forventninger hertil var høje, da jeg i forvejen kender til personerne bag seminaret og ved at de er passioneret omkring deres arbejde. Samtidig var jeg hamrende nervøs, for nu havde jeg faktisk mulighed for at møde dem og også de andre deltagende bloggere.

Og der stod jeg helt alene, ny i modebloggerverdenen og ikke en del af de fine bloggerfællesskaber. Alligevel havde jeg en følelse af at høre til, for jeg vidste med mig selv at mit værd ikke er mindre af den grund. Det er en vanvittigt vigtig følelse for mig at holde fast i – visheden om mit værd. Så med den i baglommen satte jeg mig for at handle efter den følelse, at stå frem og vise min del i vores fælles passion.

Med den den følelse kunne jeg pludselig slappe af, opleve det der faktisk skete, suge viden til mig, nyde det, grine. Det var pisse fedt.

En af de vigtigste pointer jeg fik med fra dette seminar, er at vi modebloggere er af stor værdi og at lige præcis vores meninger vægter højt. Det viser sig nemlig at procenttallene fortæller os, at reklamemæssigt så er det modebloggerne med 51% vi lytter mest til næst efter det vi kalder “word of mouth” (anbefalinger fra venner og familie) med 62%. Sidst på listen er mobile ads som ligger på sølle 5%. Det er tankevækkende, at vi som modebloggere har så stor indflydelse på hvad vores læsere køber. Samtidig giver det pludselig meget mere mening, hvorfor virksomhederne i dag i høj grad reklamerer gennem bloggere. Her er det så op til bloggeren at til og fravælge de samarbejder som de personligt kan stå inde for og faktisk har interesse i. Personligt har jeg endnu ikke lavet sponsorede indlæg, men er på alle mulige måde klædt på til i fremtiden at skulle lave disse og samtidig være tro mod bloggens stil og egne interesser.

Til sidst får i lige dagens fun fact; Andreas Bo og Mascha Vang danner nu par. Den havde i nok ikke set komme?!?

//Today I participated in a seminar focussing on blogging as a business. It was especially worth noticing, how a blogger effects the society and more and more is seen as a “tool” for promoting companies. This is positive, as it gives possibilities to make the product promotion more personal and the blogger gets the opportunity to write about the products they are passionated about. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s