Saved

// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 //

Diverse blogs prydes for tiden af Asos’ saved items. Det er ikke for sjov, for det er nok den største genistreg de har lavet da de fandt på at lave en Saved items site til køberen. Jeg gemmer alt det jeg drømmer om derinde, uanset om jeg kan købe dem inden for den nærmeste fremtid eller ej. For mig er det nemlig en form for “inspirations bank” hvor jeg kan samle de items som jeg ser som værende noget lige nu og her.

Til tider får jeg dog klikket nogle af de fine items hjem, og i disse dage er min saved items side på Asos fyldt med strikkede kjoler, smukke vinterfrakker og et par stygt lækre læderbukser. Jeg ville ønske jeg kunne klikke det hele hjem med det samme.

//These are my favorites on my Asos saved items site. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s