Intercourses

_MG_6066// Intercourses (2013) by Jesper Just //

Før gårsdagens modeblogger seminar, smuttede jeg ind i Aaros kunst shop. De har altid nogle fine ting jeg drages af, og igår var det dette smukke postkort jeg faldt for. Det er et billede taget ud fra kunstfilmen Intercourses af Jesper Just og kostede sølle 13 kroner. Jeg synes det er ret så fint, at Aros sælger disse værker som postkort, da det giver alle mulighed for at få lidt kunst i hjemmet til næsten ingen penge. Størrelsen er A5 så de er ikke forsvindende små.

Jeg tror det jeg drages ved både er det rå udtryk, stemningen og så at det smukke Eiffeltårn ikke er omgivet af skønhed, men af et barskt “landskab”. Det er som oftest kontraster og nye kontekster som disse jeg finder mest interessante.

Jeg har fundet en lille video, hvori Jesper Just selv fortæller om sit værk. Det er et ret smukt resultat af nogle spændende tanker. Se den her.

//I just bought this amazing postcard with a photography from the art movie Intercourses by Danish Jesper Just. I was drawn by the contrast and the raw story the photography is telling us. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s