An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Jeg ville ønske jeg kunne give jer flere outfitbilleder, end dem der sniger sig ind på Instagram. Mit problem er det typiske modebloggerproblem, der er ikke nok lyse timer i døgnet på denne årstid og jeg har ingen ved hånden der har tid til at tage billeder af mig i de magiske lyse timer. Så et outfit er en månedlig ting her for tiden. Derfor bestræber jeg på at få min personlige stil lusket ind på bloggen gennem disse “set-ovenfra-billeder-der-kun-viser-fusser-og-frakker-outfitbilleder”.

//A new instapost with a few outfit photographies. I struggle making outfit posts for you guys, as I don’t have anyone by my side to take my picture. I hope to find a solution on this matter as soon as possible.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s