Code Lumière

_MG_6085// L’OREAL Paris – Code Lumiére BB cream //

Jeg har fundet en ny stjerne til min beauty rutine. Det var fuldstændigt tilfældigt, jeg faldt over den på alt muligt hylden i Kiwi, i min søgen efter en weekend treat.

Det er en helt genial BB cream (for sådan nogle er ikke altid lige heldige), så denne måtte med mig hjem. Det geniale ved lige netop denne BB cream er at den udover at virke som fugtighedscreme og foundation også udbedrer uregelmæssigheder i huden og giver en lækker glød (hvilket er much needed her i vinterhalvåret). Jeg prøvede den på straks jeg kom hjem, og ved at jeg fra nu af sværger til denne. Den kostede sølle 69kroner så vidt jeg husker, og er meget mere passende for min hud end de tunge almene foundations.

//This awesome BB cream is the new star in my beauty routine. What makes it special is the way it makes your skin illuminated and even. If you seek a lighter version of a foundation than the usual, then I would highly recommend this one._MG_6085

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s