New look

Henover natten har bloggen skiftet udseende. Det skete ret spontant og derfor er de sidste rettelser heller ikke noget nær færdige. Jeg sad dog oppe det meste af natten og rodede med det, så jeg er godt træt men glad idag.

Der mangler stadig lidt personlighed i kraft af en lækker header. Til gengæld er her blevet simpelt, lyst og overskueligt. Billederne drukner ikke længere i den mørke (men smukke) baggrund, og ude i siden kan du finde alle informationer om bloggen.

Jeg håber i vænner jer til ændringerne og bliver lige så glade for det, som jeg er.

//The look of this blog changed over night. It was a quite spontaneous idea I got, and it takes a few more adjustments to become as I want it. However I like this monochrome, simple and light version of the blog. Do you like it? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s