Wall piece

Jeg elsker indretning og kan bruge timevis på at lave om i hjemmet. Derfor drømmer jeg om og lægger planer for hvordan mit kommende hjem skal se ud. Det er naturligvis ikke alt jeg kan planlægge i forvejen, men lidt kan jeg. Blandt andet har jeg en ide om at beholde mit skrivebord og lave en væg med kunst over det. Her tænker jeg at kunsten skal rammes ind af en mørk grøn eller blå maling, som skal bryde de hvide vægge.

De prints og motiver som skal hænge på denne væg vil primært være domineret af geometri og leg med farver. Eksempler på disse har jeg kigget lidt rundt efter, og jeg har allerede fundet en del, som ville passe perfekt til præcis dette. Nogle er meget dyre og andre er ikke, så jeg tænker det bliver et projekt, som skal udvikles på og samles sammen gennem flere år.

// Lysegrå // Pudder print // Stilleben i blå // Mørkegråt // Stilleben rosa //

//These are a handful of prints, which I want to use as decoration above my desk. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s