Mikuna

_MG_6087

_MG_6088

_MG_6090

_MG_6095

_MG_6091

_MG_6092

Her kommer min allerførste madpost. Denne omhandler en helt særlig Aarhusiansk restaurant, som egentligt er en takeaway restaurant. Den hedder Mikuna og ligger på Frederiks Allé. Det særlige ved Mikuna er, at det er en 100% vegansk restaurant.

Selv er jeg ikke veganer, men sagen er den at jeg rigtig godt kan lide tanken om at spise vegansk engang imellem (både for miljøets og den gode samvittigheds skyld). Især når det er vegansk, som hos Mikuna, hvor maden smager af noget og er lige så spændende som havde det været ikke-vegansk. Mikuna byder nemlig ikke på klidboller og hellige fedtfattige retter, næh nej her kan du få alt fra en fuldfed burger til frikadeller -bare uden kød. Det er pisse genialt (undskyld mit franske), men her må man tage hatten af for Mikuna.

Jeg ville anbefale Mikuna til alle mine venner, veganere eller ej. Der er en hjemlig stemning, gode råvarer, der er gjort noget ud af at kæle for detaljerne og så er servicen fuldstændig upåklagelig. Man kan altid få en hyggelig snak med personalet, som emmer af passion for det de laver.

Chillien på billedet fik jeg idag til 50kr, hvilket var dagens tilbud. Som i kan se er tallerkenen svingende fuld og der er nybagt brød til. MUMS siger jeg bare. Da tallerkenen var tom slentrede vi videre og smuttede omkring Weekdays fine event.

//If you come around Aarhus/ Denmark, you should definitely pay Mikuna a visit. It’s an awesome vegan restaurant.  

Advertisements

2 thoughts on “Mikuna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s