Music I have been listening to lately

Earth Sick fra Oh Lands splinter nye album af samme navn.

Seinabo Sey – KYGO remix af Younger. Fordi jeg glæder mig forfærdeligt meget, til at høre dem på Train til december under deres Endless Summer Tour. Noget helt andet er videoen til dette nummer, den er rimelig lækker.

Svenske Lykke Li med nummeret Get Some.

Iggy Azalea feat Charli XCX med nummeret Fancy. Jeg opdagede først rigtigt Miss Azalea efter hendes samarbejde med Mø (som i øvrigt har den vildeste success lige nu).

Jeg lytter til en meget mærkelig blanding af musik, ser det ud til. Sagen er bare den at jeg lytter til musik alt efter hvordan mit humør er og hvad jeg laver. Derfor har jeg enormt meget forskelligt musik jeg holder af og kan ikke rigtigt begrænse mig (det skal jeg jo så heldigvis heller ikke).

//This is the music I have been listening to lately. Some very different artists, who match different occasions and moods. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s