Wishful Wednesday // Ponity boots

5103301040_2_3_1

// Pointed boots by Zara //

I får dobbelt op på Wishful Wednesday idag. Jeg drømmer nemlig ikke kun om keramik, hvem gør også det?

Disse støvler fra Zara er noget af det lækreste jeg har set fra Hight Street sektionen i nyere tid. De ville faktisk fuldende min skosamling (som om sådan en nogensinde bliver fuldendt) og blive støvlerne med de højeste hæle i samlingen. Sagen er nemlig den at jeg med mine 175cm ikke føler mig godt tilpas i alt for højt fodtøj.

//These are my favorite high street boots and if they moved in with me, they would definitely complete my shoe collection. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s