Cut it off

Når det kommer til mit hår, så springer jeg ofte over hvor gærdet er lavest. Jeg vasker det og lader det lufttøre og så sidder det faktisk som det vil. Det bliver hverken nusset med hårkur, sat i kunstneriske frisurer eller bandet over. Det er der bare.

Det er egentligt en skam for mit hår har potentiale til noget stort, jeg har bare ikke den fornødne interesse og evne til at udnytte det fuldt ud. Derfor meldte jeg mig fluks til at være hårmodel da jeg fik chancen, altså ikke fordi jeg ikke har interessen, men for at se hvad man egentligt kan få ud af mit hår.

På tirsdag sker det så. Jeg skal spendere hele dagen hos Maja Dahl i Aarhus i selskab med frisører, frisørlærlinge og søde piger. Jeg har givet dem fuldstændigt frit spil og er faktisk helt vildt spændt og håber på lige pludselig at få øjnene op for at lege mere med mit hår fremover.

//I don’t pay much attention to my hair, and I have never spend that much time making the most of it. Therefor I’m participating in an upcoming event in Aarhus as a hair model. I have told the hairdresser that they can do absolutely whatever they want with my hair. I’m very excited, and hope to gain more interest in my own hair in the future. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s