Lala Berliner

image-1

// Bag // scarf //

Så er jeg tilbage efter den dejligste weekend i familiens tegn. Den var præcis som jeg havde håbet og mere til.   Der blev pludret i kor hver gang min lille niece sagde den mindste lyd, det var vanvittigt hyggeligt.

Fredag tog min søde svigerinde, bror, niece og jeg et smut ind i Viborg centrum for at shoppe lidt. Der kom jeg sørme til at lokke svigerinden med ind til designmekkaet Buhl. Jeg snuppede en budgetvenlig taske fra Lala Berlin med hjem. Tørklædet kræver vist en større opsparing.

//I had a wonderful weekend with my lovely family and I even bought something new. The awesome Lala Berlin backpack. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s