Inspired by

tumblr_ndig7pJfwA1rb91vfo1_500

tumblr_n1vgpuVZEz1qanheao1_500

tumblr_mwvfb1DYeJ1qbz116o1_500

Caroline De Maigret

Hvem: Den smukke franske model, muse og musikproducer Caroline De Maigret.

Hvad: Caroline De Maigret formår at spille feminint op mod maskulint, på en måde så hun fremstår både elegant og skødesløs. Hun kan noget jeg drømmer om at kunne, nemlig at klæde sig hamrende lækkert uden at se ud som om hun har lagt energi i det. Det ser afslappet, lækkert og naturligt ud.

Hvordan: Tilføje flere maskuline items til min garderobe, så som oversized overtøj, herresko og store sweatre. Disse items skal fungere som modspil til mit ellers feminine udtryk. Det har jeg blandt andet gjort ved at investere i en Isabel Marant x H&M frakke i oversized fit og tage mine gamle ridesko i brug. Derudover øver jeg mig til stadighed i at lægge makeup, så det ser ud som om jeg intet bruger men bare er fuldstændig naturlig med fremhævede bryn og ren hud.

Jeg har lavet en lille kollage med inspiration til et Caroline De Maigret look.c600x342// Boots // trousers // sweatshirt // coat (similar) //

//I’m very inspired by French model, muse and music producer Caroline De Maigret. Therefor I made this collage inspired by her general style and look. I especially adore her ability to combine her masculine and feminine items in such an effortless and natural way. 

Advertisements

2 thoughts on “Inspired by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s