The hair

2014-11-18 20.20.46-1Så skete det, jeg kom i stolen som hårmodel. Da jeg kom havde jeg langt, langt hår og da jeg gik havde jeg det fineste korte hår. Det var en vild proces og det er et vildt resultat.

Det var meget hurtigt tydeligt for frisøren, at jeg skulle have al længden af håret og tilmed skulle farves. Han og kollegaen slyngede frisurenavne fra deres kollektion om sig “måske en Amalie”, “eeeeij en Elisabeth”, “helt sikkert en Anne”! For at være ærlig kan jeg slet ikke huske hvem jeg endte ud med, for hold kæft hvor gik alting bare hurtigt.

Da frisørerne var kommet til enighed fik jeg en hurtig page og blev farvet rødbrun og turkis (!!!). Derefter ventede jeg hele eftermiddagen, for det viste sig at jeg skulle klippes færdig foran hele Aarhus frisørlaug. Dette foregik på Café Hack (som er lille bitte), på en scene (som er endnu mindre) foran lauget som talte 70 mennesker. Gisp! Det er det sjoveste jeg har prøvet. Der sad jeg så og blev klippet færdig og stylet foran disse fornemme mennesker og anede ikke hvordan jeg så ud undervejs og heller ikke til slut.

Resultatet så jeg først 10 minutter efter, da jeg kunne komme op ovenpå cafeen i en kæmpe smuk sal med overdådige spejle og de vildeste udsmykninger i loftet. Her listede jeg mig hen til spejlet og var lige ved at falde bagover, da jeg fik øje på mig selv. Shit altså hvor var det mærkelig, at stå der og være fuldstændigt forandret, uden at have fuldt med i processen. Nu har jeg nogenlunde vænnet mig til det og er blevet virkelig glad for det. Jeg ved dog ikke hvor længe jeg lader den turkise farve overleve.

//So this is my new haircut. I went from having long luscious hair, to this boyish yet feminine cut. I love it. What do you think? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s