My shoe collection

Jeg er kommet dertil hvor jeg faktisk er meget, meget tilfreds med min skosamling. Der er masser af forskellige materialer og funktioner og jeg elsker hver et par. Mine favoritter er overraskende nok de sorte læderstøvler, som jeg plejede at bruge til ridning i sin tid. 

IMG_6187

IMG_6188

//These are my autumn / winter shoe collection. Surprisingly my favorites are the black leather riding chelsea boot. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s