Honesty and an outfit

foto 1-19

foto 2-15

 Hööks boots // Acne Studios jeans // Isabel Marant coat

Jeg har længe haft lyst til at skrive et mere åbenhjertet indlæg. Et indlæg med noget mere af mig, med flere af mine tanker og mindre forskønnende filtrer. Nu er jeg så kommet dertil hvor jeg nogenlunde har fået styr på tankerne og kan skrive dem ned på en måde hvorpå de giver mening. Indlægget her kommer derfor ikke til at handle om hvad jeg har på, men hvad jeg har i tankerne (i er dog velkomne til at spørge ind til det i nu falder over).

Jeg vil prøve at lave en balance, som gør tyngden af disse tanker til at holde ud. Lidt ligesom jeg gør ude i livet; løfter mine bekymringer ved bevidst også at tænke positivt.

Sagen er den at jeg stadig går ledig, og at jeg synes det er møg svært. Jeg kan ind imellem ikke mærke min faglighed, jeg kan miste fornemmelsen af mine kompetencer, mine passioner, mine drømme. Det tvinger mig til at gå mine studienoter, opgaver (alt fagrelateret) igennem, for at jeg igen kan komme i sync med min faglighed – mærke den. Nogle dage hjælper det, andre føler jeg mig lost. Når jeg så står der og ikke kan mærke en skid, så laver jeg noget andet, noget der ikke har med det at gøre. Det vigtigste jeg har lært mig, er nemlig at det på ingen måde kan tvinges frem og at det kun giver bagslag hvis jeg forsøger.

Når jeg så kan mærke fagligheden stå ganske tydeligt for mig, så knuger jeg den til mig og bruger muligheden til at skrive hvad den består i. Til at skrive stærke jobansøgninger, finde drømmene igen og lysten til at bruge fagligheden helt konkret og gøre en forskel ude i verden. Når det kommer til stykket ELSKER jeg nemlig mit fag og er stolt over at være pædagog.

Hermed lidt tanker fra mig. Jeg håber, at disse mere ærlige indlæg er noget i kan bruge.

//Some honest thoughts from me. As I don’t have a job I need to keep positive and I need to actively stick to my professionalism, my knowledge and passion. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s