Updated wish list

c600x521

Da jeg desværre ikke kunne passe den smukke hat fra By Malene Birger (mit hovede er for lille!!!), har jeg opdateret min ønskeseddel.

Nummer et på listen er nu hørebøfferne fra Marshall, de er fede og kvaliteten af lyden er helt i top. På andenpladsen ligger de to bøger; Der bor hollywoodstjerner på vejen og The Fashion Insiders’ guide (Paris). Tredjepladsen snupper polaroidkameraet fra Fuji, som jeg tænker man kan få meget sjov ud af. På fjerdepladsen er et gavekort til H&M, da jeg igen har fået øjnene op for deres fine highstreet items. Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig overraskelser, for der er ikke noget bedre end en dejlig overraskelse.

//This is my updated Christmas wish list with books, a voucher for H&M, the Fuji insta camera, the awesome Marshall headphones and surprises (I love surprises!). 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s